Over ons

Ken je het gevoel dat je het interieur van buurman A al hebt gezien bij vriend B en neef C? Wij wel! Tegenwoordig lijkt iedere inrichting op elkaar en zijn het de unieke elementen die missen. Deze elementen geven het huis juist karakter en maakt het uniek. Iets wat je zelf hebt gemaakt, geeft het huis al snel karakter!

Op internet zijn er vele voorbeelden te vinden van lampen en andere voorwerpen die goed zelf te maken zijn. Naast een leuke bezigheid levert het ook nog eens een mooi voorwerp op als resultaat. Kortom: een productieve hobby!

Het bij elkaar verzamelen van alle benodigdheden voor het maken van je eigen lamp vergt echter bijna meer energie dan het maken van de lamp zelf: Je moet verschillende winkels langs voor de benodigdheden, bepaalde benodigdheden zijn alleen in grote hoeveelheden te koop en een fatsoenlijke lampaansluiting of LED lamp is nog best prijzig als je deze per stuk koopt. 

Om deze ongemakken weg te nemen hebben wij Craftlamp opgericht. Bij Craftlamp ontvang je alle benodigdheden voor het maken van de lamp naar jouw keuze in een doos. Zo hoef je niet meer naar meerdere winkels, blijf je niet meer met loze voorraden zitten en doordat wij de benodigde onderdelen op grote schaal in kunnen kopen ben je vaak nog goedkoper uit ook! 

Overtuigd? Bekijk hier ons assortiment. Zit de lamp van je dromen er niet tussen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze nieuwe lampen!