Klachten en retourneren

Klachten

Wij staan voor goede kwaliteit en snelle levering van onze producten. Wanneer je niet tevreden bent met de door ons geleverde producten, dan horen we dat graag! We zullen iedere klacht serieus in behandeling nemen. 

Wij zullen een ontvangstbevestiging sturen, zodra we je klacht hebben ontvangen. Deze klacht nemen we binnen 14 dagen in behandeling. Je kunt een klacht indienen door een mail te sturen naar info@craftlamp.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Retourneren

Je tot 14 dagen na aankoop het recht om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ook wel het herroepingsrecht genoemd. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je krijgt binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourzending het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Bij een verkeerd geleverd of een defect product zijn de retourskosten voor onze rekening.

Neem contact met ons op via de contactpagina voor het aanmelden van een retourzending. Je zult dan alle benodigde instructies ontvangen over het retourneren van de bestelling. 

Verkeerd of defect product geleverd

Wij doen ons uiterste best om te voorkomen dat er verkeerde producten worden geleverd, maar het blijft mensenwerk. Mocht er iets fout gegaan zijn bij je bestelling, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Mocht je binnen 14 dagen geen contact met ons hebben opgenomen, dan gaan we er vanuit uit dat je de producten wilt houden.