Hoe werkt het

Craftlamp levert alle benodigde materialen die nodig zijn om een lamp in elkaar te zetten. Ieder pakket bevat de exacte hoeveelheid materialen, waardoor je niet meer diverse winkels in en uit hoeft te lopen om de materialen te verzamelen. Tevens hoef je geen grote hoeveelheden van het materiaal aan te schaffen terwijl je maar 1 stuk nodig hebt. Bespaar geld, energie, tijd en voorkom verspilling van materialen door het DIY-pakket via Craftlamp aan te schaffen. 

Wanneer je een keus uit ons assortiment hebt gemaakt en het pakket voor 16:00 uur is besteld, dan wordt deze de volgende (werk)dag nog geleverd. Je ontvangt apart een verzendbevestiging met track en trace code. 

Zodra het pakket is ontvangen kun je aan de slag met het in elkaar zetten van de gekozen craftlamp. In het pakket zitten de benodigde materialen, zoals papier, lijm, meetlint, tape en dergelijke. Bij de omschrijving van de lamp in het assortiment staan de precieze meegeleverde materialen vermeld. Uiteraard leveren wij ook uitgebreide stap-voor-stap instructies mee, zodat je precies weet wat je moet doen. Wij verzekeren dat de instructies makkelijker zijn dan die van de gemiddelde Ikea kledingkast. 

Na het opvolgen van de bijgevoegde instructies is de lamp klaar voor gebruik. Draai de meegeleverde LED lamp in de fitting en geef de lamp een mooie plaats in huis. Nodig wat vrienden of familie uit, laat ze de lamp zien en neem de welverdiende complimenten in ontvangst! Goed gedaan, je bent nu eigenaar van een (eerste) eigen gemaakte en unieke lamp.