Groepen

Onze craftlampen zijn uitermate geschikt voor groepen, omdat ieder pakket uit de juiste hoeveelheid materialen bestaat. Hierdoor kom je nooit materiaal te kort en hoeft er niet gestreden te worden om dat laatste blaadje papier. Je zult merken dat dit een positieve invloed heeft op de sfeer tijdens de groepsactiviteit. Doordat je met kortingscode GROEPSKORTING35 35% korting ontvangt op een bestelling vanaf 8 producten is het ook nog eens een hele betaalbare activiteit!

Kinderfeestjes

Het maken van een Craftlamp is een leuke activiteit voor kinderfeestjes. Door de bijgeleverde instructies is het (ook) voor kinderen heel makkelijk te volgen. Daarnaast heeft ieder kind zijn eigen pakket, waardoor niemand met te weinig materiaal zit. Hierdoor heeft iedereen een gelijke behandeling en wordt er niemand tekort gedaan. Doordat er voornamelijk met lijm en tape gewerkt wordt is de knutsel methode kindvriendelijk. Wel raden we aan om te helpen bij het uitsnijden of uitknippen van bepaalde onderdelen, zodat dit veilig gebeurd. 

De Craftlamp is een originele lamp die de kinderen zelf in elkaar hebben gezet. Door deze in de slaapkamer op te hangen of neer te zetten, zullen ze elke dag zien tot welke mooie dingen ze in staat zijn als ze hun best doen. 

Vrijgezellenfeestjes of vriendenuitjes

Vrijgezellenfeestjes of vriendenuitjes draaien vooral om bij elkaar zijn en het gezellig hebben met elkaar. Daarom heeft het uitvoeren van een activiteit vaak een meerwaarde, waarbij je elkaar op een andere manier leert kennen. De Craftlamp is een leuke activiteit, waarbij je zowel samen als alleen aan de slag kunt. Daarnaast bespaar je enorm veel tijd in de voorbereiding, omdat ieder pakket geleverd wordt met de juiste materialen. Hierdoor hoef je niet meer zelf een hoop winkels langs en ben je ook niet meer veel tijd kwijt met het zoeken naar een geschikte activiteit. 

De activiteit wordt in een rustige setting uitgevoerd, waardoor er voldoende tijd is om bij te kletsen en nieuwe dingen over elkaar te weten te komen. De lamp, die je zelf hebt gemaakt, is vervolgens een aandenken aan deze leuke en geslaagde dag. 

Bedrijfsfeestjes

Het maken van een Craftlamp is een bijzondere en originele activiteit voor personeelsuitjes. Door iedereen uit hun vertrouwde setting weg te halen en gezamenlijk een activiteit laat uitvoeren, leren ze elkaar op een hele andere manier kennen. Samenwerking, concentratie en gezelligheid staan hoog in het vaandel tijdens deze activiteit. Door de rustige setting van de activiteit is er genoeg ruimte om met elkaar te praten en nieuwe dingen over elkaar te ontdekken. Wist je bijvoorbeeld dat Pieter, van de Boekhouding, twee linkerhanden heeft? of dat Maartje, de kantinejuffrouw, heel handig is met koksmessen, maar totaal niet met een Craft knife overweg kan? 

Nieuwe situaties leiden tot nieuwe gespreksonderwerpen en daardoor leren medewerkers elkaar beter kennen. Dit zal positieve invloed hebben op de samenwerking binnen diverse afdelingen. Daarnaast heb je direct een heleboel mooie nieuwe lampen om het kantoorpand mee op te fleuren. 

Corona

Het DIY-pakket van Craftlamp is geschikt als groepsactiviteit tijdens het Corona tijdperk. Iedere deelnemer heeft zijn eigen pakket met materialen, waardoor er voldoende afstand gegarandeerd kan worden, zolang die ruimte op de locatie aanwezig is. Wanneer iedereen zijn eigen schaar en/of Craft knife meeneemt of bijbesteld, dan raak je zelfs geen materialen van iemand anders aan.